Spelers lossen mysterie op in Shadow of the Colossus-remake | Gamer.nl

Spelers lossen mysterie op in Shadow of the Colossus-remake | Gamer.nl

Kort na de release hebben fans het nieuwe mysterie in de remake van Shadow of the Colossus opgelost.

De nieuwe remake van Shadow of the Colo us voegde een nieuwe collectible tpe aan de kla ieker waar spelers naar verwijzen als Golden Coins of Enlightenments. Het spel kwam deze week uit en spelers hebben het mysterie nu al opgelost.

In totaal zijn er 79 munten te vinden over de hele wereld. Een YouTuber met nickname heeft ze allemaal gevonden en ontdekte wat de beloning daarvoor is.

De volgende informatie kan als een spoiler beschouwd worden.

Als alle munten verzameld zijn moeten spelers terug naar de tempel waar het spel begon. Daar kan een deur geopend worden die leidt naar een ondergronds gebied. Als beloning verkrijgen ze de Sword of Dormin, een zwaard dat omhuld wordt door een zwarte schaduw. Deze verhoogt schade aanzienlijk, maar in ruil daarvoor verlaagt de mate waarin health terugkomt. Ook verandert het wapen van kleur als het in de buurt van een Colo us komt.

Shadow of the Colo us is een remake van een oude kla ieker voor de PlayStation 2. Ook de remake wordt geprezen en in onze review schreef Erwin: "Deze Shadow of the Colo us-remake maakt de ongeëvenaarde PlayStation 2-kla ieker geschikt voor een nieuwe generatie. De game is volledig intact gebleven, maar dan met graphics die in 2018 pa en en een iets soepelere besturing. De uitgebreide fotomodus is een welkom extraatje."

Sword of Dormin
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou