Spelers kunnen in Chocobo GP hun eigen races samenstellen

Spelers kunnen in Chocobo GP hun eigen races samenstellen

In de aankomende kartracer Chocobo GP is het mogelijk om zelf races samen te stellen.

Dat bevestigt Square Enix via social media. Spelers kunnen in 'Custom Race' zelf bepalen of Magicites in de game beschikbaar zijn, wat het niveau van computergestuurde personages is, wat de moeilijkheidsgraad is, hoeveel races er in een toernooi worden gehouden en wanneer er tracks gekozen kunnen worden. Deze modus kan lokaal door twee spelers tegelijk worden gespeeld.

Buiten Custom Race bevat Chocobo GP ook een verhaalmodus, een toernooi waaraan 64 spelers meedoen, time attack en meer. 

In Chocobo GP racen spelers met verschillende Chocobo - de vogelachtige wezens uit de Final Fantasy-reeks. De verschillende parcoursen spelen zich dan ook af in bekende Final Fantasy-gebieden. Spelers kunnen daarnaast tijdens het racen Magicites vinden en gebruiken om tegenstanders mee te dwarsbomen. 

Chocobo GP verschijnt op 10 maart voor Nintendo Switch. Op die dag komt ook een gratis te downloaden versie van Chocobo GP uit, genaamd Chocobo GP Lite. Hierin kunnen spelers de proloog van de campagne spelen, alsmede lokale en online multiplayerraces voor maximaal acht spelers - zolang een multiplayerrace wordt gestart door iemand die de game bezit. Alle geboekte progressie kan meegenomen worden naar de volledige game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou