Spelers kunnen geslachtsdelen van personage in Cyberpunk 2077 aanpassen

Spelers kunnen geslachtsdelen van personage in Cyberpunk 2077 aanpassen

Spelers kunnen de geslachtsdelen van hun personage in Cyberpunk 2077 naar gelieve aanpassen.

Dat blijkt uit een beschrijving van de ESRB, de Amerikaanse instantie verantwoordelijk voor leeftijdsclassificaties van games. "De game bevat naaktheid en seksueel getint materiaal. Spelers kunnen een geslacht kiezen en hun personage aanpassen. Onder aanpassingen vallen ook de borsten, kont en geslachtsdelen, waaronder diverse formaten en combinaties van geslachtsdelen."

Daarnaast blijkt uit de beschrijving dat de game seksueel getinte scènes heeft die in een eerstepersoonsperspectief worden getoond, compleet met "stotende bewegingen en het hoofd van een personage die naar het kruis van een partner toe beweegt."

Cyberpunk 2077 is een groots opgezette actie-rpg waarin spelers een futuristische stad genaamd Night City verkennen. Het spel is van The Witcher-ontwikkelaar CD Projekt Red. De game verschijnt op 17 september voor pc, PlayStation 4 en Xbox One, en moet uiteindelijk ook naar Google Stadia komen. Op 11 juni worden er nieuwe beelden getoond van de game.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

combinaties van geslachtsdelen? lol Ik ben héél benieuwd haha

0
test

@Aerofox81 Hermafrodiet.

0
test

@SuperDre ja dat vind ik wel gaaf. Ik ben benieuwd of het ook iets aan de gameplay zal of kan veranderen, of dat je ergens voor- of nadelen hebt als je weet-ik-wat voor geslacht bent.

0
test

KIJK daar doen we het voor! Collectors edition day 1! :D

0

Aanbevolen voor jou