Spel en accessoire voor bekkenbodemoefeningen op Kickstarter | Gamer.nl

Spel en accessoire voor bekkenbodemoefeningen op Kickstarter | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De bekkenbodemoefeningen, ook wel bekend als Kegeloefeningen, zijn bedoeld om de spieren bij de bekken aan te spannen en zo problemen met deze spieren te vermijden. De Skea moet in de vagina gebracht worden, waarna de acce oire verbinding maakt met een game op de smartphone.

De game heet Alice in Continent. Alice moet rondspringen om vallen te ontwijken en items te verzamelen. Dit rondspringen kan alleen door de bekken aan te spannen. Hierdoor zouden bekkenbodemoefeningen meer dan een saaie routineklus moeten worden. 

Linkcube vraagt 38.000 dollar op Kickstarter om het project rond te krijgen. Het bedrijf heeft nog 16 dagen te gaan en heeft op moment van schrijven nog maar 2.944 dollar opgehaald. Vorige maand kwam er een soortgelijk apparaat aan het licht: de kGoal, ook bedoeld om bekkenbodemspieren te trainen. Dit apparaat maakt echter niet gebruik van een game, maar een app om voortgang te bekijken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou