De flitsende snowboardgame SSX verschijnt op 1 maart maar Gamer.nl-leden en -forumleden kunnen de game op 22 februari al spelen. Laat onder dit bericht op de website of op het forum een reactie achter dat je graag wilt komen en misschien wordt jij wel uitgenodigd om samen met een vriend of vriendin SSX te komen spelen op het hoofdkantoor van EA Benelux in Schiphol-Rijk.

Het leukste nieuws is echter dat jij en je vriend of vriendin gratis SSX ontvangt wanneer de game uitkomt!

We maken vrijdag 17 februari bekend wie er langs mogen komen bij EA. Winnaars ontvangen de precieze adresgegevens en tijden, maar het event zal zich in de middag afspelen.

Ook zullen we je naar aanleiding van het event vragen om een mening op papier te zetten over wat je hebt gespeeld. Deze wordt mogelijk gebruikt ter publicatie op Gamer.nl

Laat dus weten dat je SSX wil komen spelen en misschien ben jij wel één van de eerste in Nederland die met de game aan de slag mag!

Let op: je moet op 22 februari langskomen bij EA op kantoor om de game rond release daadwerkelijk te ontvangen. Doe dus alleen mee wanneer je zeker weet dat je die dag kunt!