'Speel vijf jaar lang niet'-achievement vanaf vandaag te behalen in The Stanley Parable | Gamer.nl

'Speel vijf jaar lang niet'-achievement vanaf vandaag te behalen in The Stanley Parable | Gamer.nl

Bij de game The Stanley Parable is het vanaf vandaag mogelijk om één van de meest opvallende achievements te behalen. Om deze achievement te behalen moet de speler de game vijf jaar lang niet gespeeld hebben.

De zogenoemde 'Go Outside'-achievement is vanaf vandaag officieel op een eerlijke manier te behalen. The Stanley Parable, ontwikkeld door Davey Wreden en William Pugh, werd uitgebracht op 17 oktober 2013 voor pc en is daarmee nu vijf jaar oud.

In The Stanley Parable speelt de speler als kantoormedewerker Stanley. in first-person-perspectief moet de speler verschillende taken uitvoeren in een kantoorgebouw die worden geïnstrueerd door de verhaalverteller. De speler heeft hierin de keuze om het pad te volgen dat wordt geadviseerd door de verteller of zijn eigen weg te kiezen en daarmee het verloop van het verhaal aan te pa en. Dit kan leiden tot verschillende eindes in de game.

The Stanley Parable is gevuld met aparte achievements. Zo is er een achievement voor het spelen van de game voor 24 uur lang op een dinsdag. Op dit moment heeft 1,6% van de spelers deze achievement behaald. Een andere opvallende achievement is genaamd 'Unachievable' en de criteria is hiervoor in de loop van tijd meerdere malen gewijzigd. Echter is 4,4% van de spelers erin geslaagd om deze 'onmogelijke' achievement te behalen.

The Stanley Parable

Voor zover de 'Go Outside'-achievement betreft, zijn er al een aantal speler die het wisten te bereiken. Uiteraard is dit op een slinkse manier mogelijk door met de interne klok van de pc te sjoemelen. Op dit moment is 7,4% erin geslaagd om de achievement te behalen, echter op een oneerlijke manier. In ieder geval is het vanaf vandaag mogelijk om het op een eerlijke manier te behalen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou