Nieuws
Tropico 6

Speel tot en met vrijdagavond de open bèta van Tropico 6

Wordt een dictator of geliefde leider

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
De bèta van de strategiegame Tropico 6 kan tot en met vrijdagavond gratis gespeeld worden op Steam. Het zesde deel van de serie introduceert onder andere de optie om agenten op missie te sturen en verschijnt op 29 maart.

Tijdens de E3 2017 werd Tropico 6 aangekondigd, maar vorig jaar maakte uitgever Kalypso Media bekend dat het spel werd uitgesteld tot 2019. De lancering van het spel staat nu gepland voor 29 maart en vanaf vandaag kunnen spelers de open bèta uitproberen.

In Tropico 6 wordt gespeeld als El Presidente en kan de speler kiezen om als dictactor óf als geliefde leider een eiland op te bouwen vanaf houten hutten tot aan een raketlancering. Het spel speelt zich af in een gebied bestaande uit meerdere, kleine eilanden welke met bruggen, tunnels en kabelbanen verbonden kunnen worden.

Het zesde deel van de serie introduceert de optie om agenten op missies te sturen naar andere landen, waarmee wereldwonderen en monumenten zoals de Eiffeltoren en het Vrijheidsbeeld gestolen kunnen worden. Ook kan het uiterlijk van het paleis naar voorkeur aangepast worden, is het systeem om technologieën vrij te spelen verbeterd en keren de verkiezingsspeeches terug in het spel.

In de open bèta kunnen spelers aan de slag met de volledige tutorial en kan door alle tijdperken in het spel gespeeld worden. Ook kan gekozen worden tussen 11 mappen, zijn er zes missies om uit te spelen en is er een multiplayer-modus voor maximaal vier spelers.

De Tropico 6-bèta kan worden gedownload op Steam en duurt tot en met vrijdagavond 19:00 uur. Spelers die de standaardversie van het spel of de El Prez-editie hebben besteld op Steam kunnen echter blijven spelen tot en met de lanceerdatum. Tropico 6 verschijnt op 29 maart voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe beelden van battle royale-modus voor Battlefield 5 gelekt Veel details over Battlefield 5-battle royale Firestorm gelekt
0

Reacties op: Speel tot en met vrijdagavond de open bèta van Tropico 6

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.