Snake speelbaar in Google Maps

Snake speelbaar in Google Maps

Snake kan vanaf vandaag worden gespeeld in Google Maps via de browser of mobiele applicatie. Het bekende spel is ongeveer een week beschikbaar als 1 aprilactie van Google.

Het is vandaag 1 april en dat betekent dat veel ontwikkelaars en bedrijven grappen uithalen. Google is elk jaar van de partij en maakte het in 2015 mogelijk om Pac-Man te spelen in Google Maps, introduceerde in 2017 de

Watch on YouTube

en liet gebruikers vorig jaar opzoek gaan naar Wally in Google Maps.

Ook dit jaar is het weer mogelijk om voor bepaalde tijd een klassieke game te spelen in Google Maps. Het bekende spel Snake, waarin zoveel mogelijk punten moeten worden verzameld met een steeds langer wordende slang, kan op zeven kaarten worden gespeeld. Spelers kunnen kiezen om passagiers op te pikken en monumenten te bezoeken in Caïro, São Paulo, Londen, Sydney, San Francisco, Tokio en in een level die de hele wereldkaart bedekt.

Snake kan worden gespeeld in de browser of in de Google Maps-applicatie op Android en iOS. Om de game te spelen op mobiel moeten gebruikers naar het menu van de app navigeren en vervolgens kiezen voor de optie 'Speel Snake'. Volgens Google zal het spel ongeveer een week beschikbaar zijn.

In maart kondigde Google nog het gamestreamingplatform Stadia aan. Met de dienst is het mogelijk om games te spelen op tv, mobiel, tablet of in de Chrome-browser, zonder dat hier hardware voor nodig is of dat het spel moet worden gedownload. Stadia lanceert later dit jaar.

Snake

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou