Nieuws
Gameday

Speel samen met ons Apex Legends en Fortnite op GameDay!

Kom langs en maak kans op prijzen!

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Op zaterdag 22 juni is het zover, want dan is het tijd voor GameDay 2019! Dit evenement vol met games, sport en techniek wordt voor het tweede jaar op rij georganiseerd en dit jaar zijn onze collega's van Power Unlimited er in samenwerking met MSI bij. Kom langs, maak onze Apex Legends-squad compleet en speel mee op onze livestream. Bovendien maak je kans op prijzen tijdens onze Fortnite-toernooitjes!

Je leest het goed: Dit is jouw kans om samen met Martin, Tjeerd en Twitch-streamers Achterklap en Matthia live op de Power Unlimited-stream terecht te komen! Wij zijn namelijk met onze eigen Power Unlimited-stand te vinden op GameDay, een evenement vol met games, sport en techniek. Dit jaar wordt het evenement georganiseerd naast het terrein van de Koninklijke Marine in Den Helder en er zijn wel 40 verschillende activiteiten om aan mee te doen.

Gameday
Gameday

GameDay wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd en toegang is gratis. Als je een ticket van €7,50 koopt kan je bovendien meedoen met alle activiteiten, zoals streetdiven, abseilen, het spelen van diverse games, je eigen raceauto bouwen en er mee racen, streamers ontmoeten en dus met Tjeerd en Martin een lekker potje Apex Legends spelen op de Power Unlimited-stream. Daarnaast hebben we ook een tweede stand waar we Fortnite-toernooitjes gaan spelen en maak je kans op vette prijzen zoals V-Bucks!

Wil jij er bij zijn op 22 juni op Willemsoord in Den Helder? Check hier voor meer informatie!

GameDay 2019
Zaterdag 22 juni van 10.00 tot 20.00
Willemsoord, Den Helder

Dit artikel delen:

Lees meer

Twintig minuten aan gameplay van Hollow Knight: Silksong vanaf E3 Bungie onthult meer details over Destiny 2: New Light en cross-saves
0

Reacties op: Speel samen met ons Apex Legends en Fortnite op GameDay!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.