Brigitte Lindholm nu speelbaar in Overwatch | Gamer.nl

Brigitte Lindholm nu speelbaar in Overwatch | Gamer.nl

Het nieuwe Overwatch-personage Brigitte Lindholm is nu speelbaar. Brigitte kan worden ingezet als een kruising tussen tank en support.

Blizzard maakte in januari al bekend dat er intern een nieuwe personage werd getest. Daarna werd er in maart bevestigd dat het nieuwe personage Brigitte Lindholm ging heten. Toen werd er een beschikbaar waaruit duidelijk werd dat ze de dochter van Törbjorn is. In deze korte video werd het achtergrond verhaal van Brigitte duidelijk. Ze wil lid worden van Overwatch, maar Reinhardt probeert haar te stoppen. Uiteindelijk negeert ze het advies van Reinhardt en doet ze het toch.

Brigitte draagt veel bescherming en heeft een energie schild. Dit energieschild is alleen voor haarzelf bestemd. Het schild kan niet zo groot worden als die van Reinhardt. Het beschermen van meerdere teamgenoten is dus niet mogelijk. Brigitte kan wel een beuk met het schild geven, waardoor men tegenstanders kort kan verdoven.

Ze kan niks schieten, maar kan wel net als Reinhardt dingen bouwen, zoals een pantser voor haar teamgenoten. Ze hanteert ook een vlegel; een soort van knots, met aan het uiteinde van de schacht is een ketting gemonteerd. Aan deze ketting zit een zware metalen bol met scherpe punten, om het geheel te verzwaren en effectief mee te kunnen meppen.

Media has no description

De support-functie van Brigitte komt naar voren door haar 'repair pack'. Deze kan ze geven aan teamgenoten, die vervolgens volledig genezen en krijgen bovendien ook tijdelijk extra armor.

De special van Brigitte geeft haar tien seconden verhoogde loopsnelheid en geeft haar teamgenoten in die periode ook armor. Deze is wel permanent en verdwijnt alleen als een teamgenoot schade neemt.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou