Speel met matroesjka's in Double Fine's nieuwe game | Gamer.nl

Speel met matroesjka's in Double Fine's nieuwe game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Charlie Blackmore is de kleinste matroesjka en kan in andere, grotere matroesjka springen om van gedaante te veranderen en nieuwe mogelijkheden te krijgen. Om langs een bewaker te komen kan Charlie bijvoorbeeld in een vrouwen-matroesjka springen, maar het is ook mogelijk om er ongezien langs te sluipen. Eenmaal in een grotere matroesjka kan hij ook andere, nog grotere matroesjka's overnemen. Soms zal het nodig zijn dat Charlie een bestaande vermomming van zich af werpt.

De puzzels in Stacking hebben nooit één mogelijke oplo ing. Het spel moedigt spelers aan te experimenteren en beloont ze wanneer ze voor een bepaalde puzzel een andere oplo ing weten te vinden. De wereld van het spel is grotendeels vrij toegankelijk en kent een typische jaren dertig-sfeer.

Stacking zal net als de vorige downloadbare game van Double Fine, Costume Quest, worden uitgeven door THQ voor Xbox Live Arcade en PlayStation Network. IGN heeft een trailer van het spel beschikbaar gesteld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou