- Advertorial -

Als je een beetje gamefanaat bent dan heb je je nu ziek gemeld, zit je met de controller in je hand op de bank Grand Theft Auto IV te spelen. Uiteraard heb je dan geen tijd om uitgebreid te gaan koken en daar heeft New York Pizza een prima oplossing voor bedacht.

Als je de komende twee weken pizza bestelt bij New York Pizza dan ontvang je die in een exclusieve GTA IV en Pizza This pizzadoos. Dit laatste gebeurt in samenwerking met Rockstar Games en Gamer.nl. Vanaf vandaag kun je bij New York Pizza een speciale korting krijgen, namelijk twee pizza's voor €15.99* en krijg je die dus in een speciale pizzadoos. Bon apetit en game on!

Binnenkort zullen we ook een leuke actie aankondigen voor Grand Theft Auto IV waarbij toffe goodies te winnen zijn. Stay tuned...

* Alleen geldig voor 2 medium huisspecialiteiten pizza's van 28 april t/m 31 oktober 2008. Niet geldig i.c.m. andere acties en/of coupons.

Couponnummer 187 melden bij bestellen. Download hier de kortingscoupon (PDF) en print deze uit. Bestelinformatie en de menukaart vind je op www.NEWYORKPIZZA.nl