Speel god in From Dust | Gamer.nl

Speel god in From Dust | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

From Dust is een strategisch managementspel waarin spelers optreden als 'god'. Water, gesteente, grond en lava zorgen voor een dynamische simulatie van de spelwereld waar spelers door deze basiselementen te manipuleren invloed op uit kunnen oefenen.

Het lot van de mensen die de spelwereld bewonen ligt daardoor in handen van de spelers. Een trailer die is vrijgegeven geeft uitleg over de benadering van de gameplay in From Dust. Deze is zo bedacht dat het de kracht van de natuur benadrukt en daarmee de relatieve machteloosheid van de mensheid en zijn sterfelijkheid aankaart. De mens kan deze wereld namelijk enkel beïnvloeden en niet controleren. From Dust staat gepland voor een release op Xbox Live Arcade, PSN en PC in de eerste helft van volgend jaar.  


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou