Speel Flappy Bird tegen 99 anderen in battle royale-modus

Speel Flappy Bird tegen 99 anderen in battle royale-modus

Het is nu mogelijk om Flappy Bird tegen 99 anderen te spelen in een battle royale-spel genaamd Flappy Royale.

De twee individuele ontwikkelaars Orta-Therox en M. Lazer-Walker hebben een battle royale-game gemaakt van Flappy Bird. In het spel, genaamd Flappy Royale, nemen honderd spelers het tegen elkaar met het doel om als laatste over te blijven. Flappy Royale is al speelbaar in de publieke bèta op Android- en iOS-apparaten en kan bovendien in de browser worden gespeeld.

Net zoals in de originele Flappy Bird, dat in mei 2013 werd uitgebracht maar een half jaar later weer offline werd gehaald omdat het spel 'te verslavend' zou zijn, moeten spelers in Flappy Royale door middel van een enkele knop in de lucht blijven vliegen, zonder hierbij de pijpen aan te raken. Bovendien is het in Flappy Royale mogelijk om het uiterlijk en de stijl van je vogel aan te passen en worden verschillende statistieken bijgehouden, waaronder je hoogst behaalde positie en het aantal gemaakte 'flaps'.

Eerder deze maand lanceerde de Youtuber InfernoPlus een battle royale-modus voor Super Mario Bros., welke inmiddels offline is gehaald. InfernoPlus legt op zijn pagina uit dat advocaten van Nintendo hem hebben laten weten dat zijn spel het auteursrecht van Nintendo schond, al wilden ze niet ingaan op de details.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik heb nog nooit zo snel op een nieuws artikel geklikt

0
test

Geniaal spel echt heel verslavend kwam maar tot 23 wel 1e.

0

Aanbevolen voor jou