Speel een gestoord genie in demo Evil Genius | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Iedereen die het zat is om altijd maar weer de "good guy" te spelen kan zijn lol op met de demo van Evil Genius. In dit spel stap je namelijk in de schoenen van een gestoord genie die de wereld wil overnemen. Om totale wereldheerschappij te bereiken moet je een speciaal "doomsday" apparaat ontwikkelen. De gameplay bestaat uit het bouwen van een basis, het volbrengen van mi ies, het beschermen van je basis tegen indringers en het ontwikkelen van het geheime superwapen. De 195MB zware demo van het spel is nu eindelijk uit en kun je hier en hier downloaden.Master all five evil gameplay elements: base building, real-time combat, minion training, techno-research, and mi ion deployment.

Manage your minions as you train them to develop evil technology and super-weapons.

Build your secret base and defend it against attacks by obnoxious action heroes and government agents in real time.

Find and recruit talented henchmen from a variety of exotic locations. Dispatch agents to war zones in search of talent...scour universities for ideologues...launch prison breaks to free captured henchmen.

Undertake numerous mi ions to increase your power and notoriety, including stealing the Eiffel Tower, kidnapping pop stars, and procuring pricele treasures and art.

Met dank aan #HyBriD#, Kingsadist en Supepinda voor het melden van dit nieuws.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou