Speel een echt toernooi na in nieuwe DLC voor Skate 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Maloof Money Cup is een skateboard-toernooi dat echt wordt gehouden en waar grote geldprijzen gewonnen kunnen worden. Het evenement vindt dit jaar plaats in Flushing Meadows in New York. Hier zijn meer dan genoeg mooie plekjes om trucs uit te halen met het skateboard. In de game kunnen mensen die wat minder getalenteerd zijn met een echt skateboard een virtuele poging wagen. De Maloof Money Cup 2010 pack kost 400 Microsoft punten en ongeveer 5 euro op PlayStation Network.

Skate 3 verscheen begin mei op Xbox 360 en PlayStation 3 en laat spelers weer helemaal los gaan op een virtueel plankje. Spelers hebben in de game de beschikking over een hele stad om doorheen te rennen en te skaten terwijl er opdrachten uitgevoerd moeten worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou