Sonic, naast Mario en Donkey Kong ongetwijfeld een van de meest invloedrijke gameskarakters aller tijden is natuurlijk algemeen bekend. Hij speelde de hoofdrol in veel verschillende games, van Sonic Adventure tot Sonic Shuffle.

Nu kan Sonic ook de harten van Unreal Tournament fans gaan breken, want een aantal enhousiastelingen heeft een capture the flag Unreal Tournament map gemaakt die zich afspeelt in de Green Hill Zone, het allereerste Sonic level ooit.

Zo zal je in de map loopings tegenkomen, bewegende platforms en scherpe pinnen. Dit is eigelijk geen echt nieuws maar het is zo geinig dat we het wel moestten mededelen. Iemand heeft een Capture The Flag map gemaakt voor Unreal Tournament geheel in Sonic stijl. De vormgeving kwam van de Green Hill Zone, de eerste wereld in Sonic The Hedgehog 1 op de Mega Drive en Master System. Zelf ben ik opgegroeit met deze level, dus ik vind het enorm leuk.Voor de download van de map zijn twee opties; of je kiest er voor om een uur of twee in de wacht te gaan staan bij FilePlanet, of je download de map via DutchGaming. Het gaat om een gezipt bestand van 2,05 MB. Met dank aan Daikath.