Help! Paniek! Ach ende wee! EA komt namelijk met een mobiliseringsoproep. Men houdt namelijk een recruteringsronde waarin jij als soldaat alvast een voorproefje kunt nemen van de nieuwste Battlefield-game, Battlefield 2142 genaamd.

Denk jij dat je het in je hebt om iedereen uit te moorden die ook eventjes één moment verkeerd kijkt, of juist gewoon van schieten houdt en toch in de buurt bent,  bestorm dan binnenkort met z'n allen The Games Syndicate in Scheveningen. Hier wordt namelijk aanstaande vrijdag (6 oktober) een LAN gehouden waar het mogelijk is om alvast een glimp op te vangen van EA's laatste game uit de Battlefield-reeks. Althans, daar gaan we uit bij het lezen van het bericht.

Als klapper op de vuurpijl in het bericht: Volgens EA is het geen verzoek en ook geen oefening. Toe maar weer. Mensen die overigens niet gaan zullen, en ik citeer, "krijgsrechtelijk vervolgd worden".  Ach ja, altijd lachen met die gasten. Interesse? Vrijdag 6 oktober om 1800 hours melden bij The Games Syndicate in Scheveningen dus.

Met dank aan Johnnnyboy15nl voor het melden van dit nieuws