Speel binnenkort alvast Battlefield 2142 in Scheveningen | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Help! Paniek! Ach ende wee! EA komt namelijk met eenmobiliseringsoproep. Men houdt namelijk een recruteringsronde waarinjij als soldaat alvast een voorproefje kunt nemen van de nieuwsteBattlefield-game, Battlefield 2142 genaamd.

Denk jij dat je het in jehebt om iedereen uit te moorden die ook eventjes één moment verkeerdkijkt, of juist gewoon van schieten houdt en toch in de buurt bent,  bestormdan binnenkort met z'n allen The Games Syndicate in Scheveningen. Hier wordtnamelijk aanstaande vrijdag (6 oktober) een LAN gehouden waar hetmogelijk is om alvast een glimp op te vangen van EA's laatste game uitde Battlefield-reeks. Althans, daar gaan we uit bij het lezen van het bericht.

Als klapper op de vuurpijl in het bericht: Volgens EA is het geen verzoek en ook geen oefening. Toe maar weer. Mensen die overigens niet gaan zullen, en ik citeer, "krijgsrechtelijk vervolgd worden".  Ach ja, altijd lachen met die gasten. Intere e? Vrijdag 6 oktober om 1800 hours melden bij The Games Syndicate in Scheveningen dus.

Met dank aan Johnnnyboy15nl voor het melden van dit nieuws
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou