Nieuws
Goose als Goku

Speel als Goose en Shaggy met Dragon Ball Z: Kakarot-mods

Vervang Goku door de gans van Untitled Goose Game

Geschreven door Zoë Bonefaas op
Dragon Ball Z: Kakarot is nog maar net uit en nu verschijnen er al verschillende mods voor de game. De meest opvallende mod is de gans van The Untitled Goose-game en een Shaggy-mod van Scooby-Doo is ook al in de maak.

Met de mod simpelweg genaamd: Goose, kan de speler Goku vervangen door de hoofdrolspeler van The Untitled Goose Game. De mod is een model zonder animaties waardoor de statische gans tijdens het spel over je beeld vliegt, springt maar vooral glijdt.

De verwachte mod met Shaggy van Scooby-Doo is ook al in de maak. Modmaker Beatz heeft al een twitterbericht geplaatst waarin een korte video te zien is met Shaggy Rogers in de plaats van Goku.

Op dit moment staan er negen mods online waaronder CJ van Grand Theft Auto, een Latijns-Amerikaanse vertaling van Dragon Ball Z: Kakarot, Shigeo Kageyama (Mob Psycho 100) als Goku en Gundam mod. Tot slot staat er ook preview op YouTube van waardoor spelers als Sonic kunnen spelen.

Benieuwd naar Dragon Ball Z: Kakarot? Lees dan ook onze review van deze nieuwe actiegame.

Dit artikel delen:

Lees meer

Epic gaat optreden tegen signalering tijdens Fortnite-toernooien Speelbare personages Fire Emblem: Three Houses-dlc bekendgemaakt
0

Reacties op: Speel als Goose en Shaggy met Dragon Ball Z: Kakarot-mods

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.