Speel als Celebrimbor in Shadow of Mordor-dlc | Gamer.nl

Speel als Celebrimbor in Shadow of Mordor-dlc | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De dlc voor Middle-Earth: Shadow of Mordor biedt een verhaal gerichte mi ie waarin de speler Celebrimbor speelt, deoriginele smeder van de Rings of Power, en de Wraith die aan de protagonist Talion is verbonden. 

Deze mi ie, genaamd The Bright Lord, is onderdeel van de season pa van Shadow of Mordor. Tijdens deze mi ie neemt de speler het op tegen Sauron en zijn legers. De dlc biedt ook de mi ie Lord of the Hunt, waarin de speler op de monsters van Mordor jaagt om unieke runes te verzamelen, verborgen plekken ontdekt en het tegen machtige wezens opneemt.

De season pa biedt meerdere in-game uitdagingen, runes en verscheidene outfits voor Talion. De Guardians of the Flaming Eye mi ie is exclusief voor spelers die over de season pa beschikken. In deze mi ie staat de speler voor de Black Gate (Mordor's voordeur) en gaat de strijd aan met Sauron's elite strijders voor de kans op een Rising Flame rune. Deze rune wordt gebruikt om Talion's wapens te verbeteren.

Seizoenspas-houders krijgen daarbij vervroegde toegang tot de Trials of War uitdaging, waarin hordes monsters de speler bestormen. Deze speelmodus gaat gepaard met een leaderboard, waarin de speler zijn of haar skills kan vergelijken met die van vrienden. De prijzen en releasedata voor de DLC zijn nog niet bekendgemaakt. De game zelf komt op 30 september uit voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. De Windows pc- en Steam-versies volgen op 2 oktober.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou