Battlefield V lanceert met speelbare Britse en Duitse facties | Gamer.nl

Battlefield V lanceert met speelbare Britse en Duitse facties | Gamer.nl

In een post op de officiële href="https://www.battlefield.com/nl-nl/news/article/tides-of-war-begin-with-your-company-battlefield-5">Battlefield V-website</a> wordt uit de doeken gedaan hoe de feature genaamd Tides of War in elkaar steekt. Tides of War is de feature rondom multiplayer-modi en het coöperatieve 'Combined Arms' in Battlefield V. Hieruit wordt duidelijk dat men vanaf de lancering van het spel kan spelen als Brit of Duitser.

Volgens EA is Tides of War het antwoord op de feedback dat spelers niet willen betalen voor premium content die de community opsplitst. "Weg zijn de dagen van Premium Pa en betalen voor uitbreidingspakketten. In de loop der tijd gaan we de wereld en gameplay van Battlefield V uitbreiden," aldus EA.

Tides of War is een modus waar EA elke paar maanden een nieuw hoofdstuk introduceert. Het begint met de val van Europa, maar elk hoofdstuk heeft een ander thema. In de maanden waarin een hoofdstuk actief is, worden er Grand Operations toegevoegd die meerdere weken omvat, maar ook Special A ignments en nieuwe mi ies. Deze evenementen moeten volgens EA dieper ingaan op invloedrijke veldslagen van de Tweede Wereldoorlog.

Daarnaast voegt Tides of War speciale soorten soldatenkla en toe. Een voorbeeld hiervan is de Paratrooper Recon; een Scout die gebruikmaakt van stealth om vijanden uit te schakelen. Deze kla en zijn toevoegingen op de vier standaardkla en: Medic, Scout, Support, en A ault. De speciale kla en kunnen vrijgespeeld worden na het verdienen van genoeg xp. Zo kan men de speciale kla e Engineer of Machine Gunner voor de kla e Support vrijspelen.

EA vertelt ook dat men in Tides of War-multiplayer aan de slag kan met het Duitse leger en het Britse leger. Dit zijn de eerste twee facties van het spel. Vermoedelijk worden later meer facties toegevoegd.

Tevens licht EA nog uit dat ze geen ongelijk speelveld willen creëren. Zo zegt het bedrijf: "We willen ervoor zorgen dat je altijd wordt beloond voor het spelen van de game. Spelers kunnen niet betalen om een ongelijk speelveld te creëren. Het banen van een pad door de Tweede Wereldoorlog waarbij je compagnie groeit en leert, dat is onze mi ie."

De Deluxe Edition van Battlfield V is vanaf 16 oktober beschikbaar, gevolgd door de normale editie op 19 oktober. EA Acce -leden kunnen vanaf 11 oktober al aan de slag met de shooter. Meer informatie wordt gedeeld tijdens de EA Play-presentatie tijdens E3 2018.

Battlefield V tank
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou