Nieuws
fit ring adventure

Ring Fit Adventure in 19 uur uitgespeeld door speedrunner

Voel je spieren branden

Geschreven door Dagmar De Groot op
De meeste mensen vinden een uur tot twee uur in de sportschool wel genoeg, maar de speedrunner Adam England vond dat echter niet genoeg en besloot een Ring Fit Adventure Any%-speedrun te doen. Dit koste hem negentien uur om te voltooien.

Met Any% wordt bedoeld dat het niet uit maakt hoeveel procent van de totale game is gespeeld, zolang de eindbaas maar verslagen is. In een gesprek met Vice laat England het volgende weten over zijn beslissing om deze game te gaan speedrunnen, “Ik heb altijd al een rpg- of jrpg-game willen speedrunnen, volgens mij heb ik een keer met iemand een grap gemaakt over Ring Fit Adventure speedrunnen en dat is blijven hangen.”

England is echter niet de eerste noch de recordhouder, die titel behoort aan Japanse speler Sakinyan die op dezelfde stand de game uitspeelde in 18 uur een 55 seconden. Een tweede poging van Sakinyan eindigde echter eerder, na zo’n 11 uur, waarschijnlijk omdat het niet meer ging.

Normaliter wordt er bij speedruns vaak gebruikgemaakt van glitches en/of kortere wegen die de game biedt, dat is bij Ring Fit Adventure echter niet het geval. Bovendien moet de speler ook zijn/haar stamina in de gaten houden, evenals ervoor zorgen dat hij/zij gehydrateerd blijft. Of dit een gezonde speedrun is, wordt even buiten wegen gelaten.

Dit artikel delen:

Lees meer

Screenshots van Half-Life: Alyx mogelijk gelekt Bloodborne-modder ontdekt ongebruikte baas
1

Reacties op: Ring Fit Adventure in 19 uur uitgespeeld door speedrunner

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    TheDeeGee

    • 15 januari 2020 20:05
    Best snel!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.