Ring Fit Adventure in 19 uur uitgespeeld door speedrunner

Ring Fit Adventure in 19 uur uitgespeeld door speedrunner

De meeste mensen vinden een uur tot twee uur in de sportschool wel genoeg, maar de speedrunner Adam England vond dat echter niet genoeg en besloot een Ring Fit Adventure Any%-speedrun te doen. Dit koste hem negentien uur om te voltooien.

Met Any% wordt bedoeld dat het niet uit maakt hoeveel procent van de totale game is gespeeld, zolang de eindbaas maar verslagen is. In een gesprek met Vice laat England het volgende weten over zijn beslissing om deze game te gaan speedrunnen, “Ik heb altijd al een rpg- of jrpg-game willen speedrunnen, volgens mij heb ik een keer met iemand een grap gemaakt over Ring Fit Adventure speedrunnen en dat is blijven hangen.”

Bekijk Any % PB RTA 19:30, Intensity 1 Ring Fit Adventure Full Game Speedrun van ventifer op www.twitch.tv

England is echter niet de eerste noch de recordhouder, die titel behoort aan Japanse speler Sakinyan die op dezelfde stand de game uitspeelde in 18 uur een 55 seconden. Een tweede poging van Sakinyan eindigde echter eerder, na zo’n 11 uur, waarschijnlijk omdat het niet meer ging.

Watch on YouTube

Normaliter wordt er bij speedruns vaak gebruikgemaakt van glitches en/of kortere wegen die de game biedt, dat is bij Ring Fit Adventure echter niet het geval. Bovendien moet de speler ook zijn/haar stamina in de gaten houden, evenals ervoor zorgen dat hij/zij gehydrateerd blijft. Of dit een gezonde speedrun is, wordt even buiten wegen gelaten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Best snel!

0

Aanbevolen voor jou