Untitled Goose Game uitspelen in 4 minuten?

Untitled Goose Game uitspelen in 4 minuten?

Youtuber Seij heeft gisteren een video geüpload waarin hij toont hoe Untitled Goose Game uitgespeeld kan worden in minder dan vier minuten.

Seij deed dit eerder al in

Watch on YouTube

, maar hij heeft nu dus zijn eigen record verbroken. Het lukt hem om het in minder dan vier minuten te doen door gebruik te maken van glitches in de game. Hij gebruikt voorwerpen om door poorten en hekken te transporteren en op deze manier omzeilt hij een groot deel van de game.

Untitled Goose Game wordt door de ontwikkelaar omschreven als een slapstick-stealth-sandbox, waarin je als gans bent losgelaten in een nietsvermoedend dorp. In de game loop je door verschillende gebieden van een stad, van de achtertuinen van inwoners tot winkelstraten. Als gans is het de bedoeling dat je allerlei objecten steelt, streken uithaalt en vooral veel mensen lastig valt terwijl je eindeloos aan het gakken bent.

Lees deze week de review van Untitled Goose Game op Gamer.nl

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

'Dus het is wellicht geen officiële speedrun, maar vier minuten is wel heel snel.' Zoiets heet een any% speedrun en is wel degelijk een officiële categorie in de speedrun community. Het houdt in dat er geen restricties zijn, dus dat je volop glitches en bugs mag exploiteren om de snelste tijd te halen.

0
test

@Robert-Frans Hartstikke bedankt, weer wat geleerd! Ik vond zelf ook dat het zo was, nu kan ik een collega even om z'n oren draaien ;)

0

Dit spel gaat echt onmiddellijk op de wishlist. niet vanwege de speedrun maar gewoon.... je speelt een gans en je moet zoveel mogelijk ellende veroorzaken. 10/10 beste spel ooit.

0

Aanbevolen voor jou