Speedrunner speelt Sekiro geblinddoekt uit

Speedrunner speelt Sekiro geblinddoekt uit

Een speedrunner heeft FromSoftware-game Sekiro: Shadow's Die Twice in iets meer dan twee uur uitgespeeld.

De speedrun werd tijdens het Awesome Games Done Quick-evenement afgelopen week gedaan. Speedrunner Mitchriz heeft Sekiro al vaak uitgespeeld - het is hem zelfs al eens gelukt de game binnen twee uur geblinddoekt uit te spelen - maar het is voor het eerst dat het hem voor zo'n groot publiek is gelukt. Sommige eindbazen versloeg hij zelfs zonder zelf schade op te lopen.

Het is een opmerkelijke prestatie, omdat Sekiro als soulslike bekendstaat om diens hoge moeilijkheidsgraad. Veel gamers hebben zonder blinddoek al moeite met het uitspelen van de game, laat staan geblinddoekt. Hieronder is de stream in kwestie te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mijn god wat voel ik me dan een sukkel dat ik nog steeds bezig ben met deze game. :D

0

Ik ook haha@DarkraverX

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor De paniek moet plaatsmaken voor tactiek, dan ineens is het alsof de games je accepteren. Het is een mooi moment wanneer dat gebeurd. Dark Souls 1 spelen en dan Ornstein & Smough verslaan zonder zelf een keer geraakt te worden. Als je de danspassen goed kent dan is het ver van onmogelijk. Maar mijn god als je ze voor het eerst moet verslaan in volle paniekmodus, dat is een uninstall moment.

0

Aanbevolen voor jou