Specifiek trucje in Tony Hawk's Pro Skater 1+2 krijgt andere naam

Specifiek trucje in Tony Hawk's Pro Skater 1+2 krijgt andere naam

De 'mute'-truc in de Tony Hawk-reeks krijgt in Tony Hawk's Pro Skater 1+2 een andere naam: de 'Weddle Grab'.

Dit liet Tony Hawk zelf weten in een post op Instagram. Hij geeft daarbij een uitgebreide uitleg over de reden van het veranderen van de naam van de truc.

Volgens Hawk heet de truc al bijna veertig jaar de 'mute', omdat het is verzonnen door de dove skater Chris Weddle. Hij praatte doordat hij doof is weinig en daarom werd de truc de 'mute' genoemd. Weddle skate nog altijd en inmiddels was iedereen het er over eens dat de truc anders moest heten, omdat hij doof is, niet doofstom.

De Warehouse-demo van Tony Hawk's Pro Skater 1+2 is inmiddels voor iedereen beschikbaar die de game heeft gereserveerd.Tony Hawk's Pro Skater 1+2 bevat de levels, skaters en muziek uit de eerste twee Tony Hawk-games. Daarnaast zitten er ook nieuwe muzieknummers en skaters in het spel. De game verschijnt op 4 september voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

View post on Instagram
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik ben benieuwd of ze de holocaust-Flip nu ook gaan hernoemen.

0
test

Gouden actie! Zo zie je maar dat sommige veranderingen soms maar weinig moeite kosten en voor een mooi gebaar kunnen zorgen. Super siked om zo dadelijk mijn eerste tricks in the Warehouse te landen.

0

Aanbevolen voor jou