Specialist 'Spectre' komt mogelijk naar Call of Duty: Black Ops 4

Specialist 'Spectre' komt mogelijk naar Call of Duty: Black Ops 4

Naar aanleiding van een teaser op de officiële Call of Duty-twitterpagina speculeren fans dat de specialist 'Spectre' mogelijk zijn intrede maakt in Black Ops 4.

Spectre is een specialist die in Call of Duty: Black Ops 3 werd geïntroduceerd en zeer geliefd is onder fans. Spelers vragen ontwikkelaar Treyarch al geruime tijd om Spectre toe te voegen aan Black Ops 4.

De teaser lijkt te suggereren dat dit inderdaad het geval is. In de teaser is namelijk een personage te zien die qua uiterlijk sterk overeenkomt met Spectre. De nieuwe update voor de shooter verschijnt aanstaande dinsdag en voert verschillende verbeteringen door in het spel en mogelijk ook een nieuwe modus.

Call of Duty: Black Ops 4 is nu beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. De teaser is hieronder te bekijken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat vooral interessant is aan deze teaser is niet Spectre, maar wat ze lijkt te doen. Mensen op Reddit hebben wat speurwerk gedaan en het lijkt erop dat ze hier explosieven plaats in de Hydro Dam (Blackout locatie). Als Treyarch serieus die dam gaat opblazen kunnen we flink wat veranderingen aan de Blackout map veranderen.

0
test

@poklaan wordt Blackout nog gespeeld?

0
test

@Millman7 Ik heb op PS4 tenminste nooit een probleem gehad om snel een potje te vinden, dus daar zit het tenminste goed. Ook kan je Blackout deze maand gratis spelen (XBL Gold en PS+ wel nodig).

0

Aanbevolen voor jou