Nieuws

Specialist Mission-modus onthult verhaallijn in Black Ops 4

Toch wel sprake van een campaign-modus?

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Er zijn tussenfilmpjes gelekt voor de Specialist Mission-modus in Call of Duty: Black Ops 4. De video's doen vermoeden dat er voor meerdere personages een aparte verhaallijn wordt getoond. De nog verborgen tussenfilmpjes kwamen aan het licht door een post op Reddit.

Op Reddit claimt gebruiker 'mrstich' de beelden ontvangen te hebben nadat zijn vriend 'rosethorn' de beelden had gevonden en bewerkt. De beelden zelf bevatten echter geen geluid. Uit de gevonden content is op te maken dat er in de Specialist Mission-modus ongeveer twintig minuten aan tussenfilmpjes zijn. Om toegang te krijgen tot deze content is de speler naar schatting tussen de twee en drie uur kwijt met spelen.

Ook verschijnen er oude personages uit de Black Ops-franchise terug in de Specialist Mission-modus. Het verhaal in de modus toont vermoedelijk de weg die personages begaan totdat ze een specialist worden. Black Ops 4 speelt zich af tussen het tweede en derde deel.

Klik hier om te zien welke personages verschijnen in de Specialist Mission-modus en hier om alle cutscenes (zonder geluid) te zien. Pas op; beide links kunnen spoilers bevatten!

Ook is er een video verschenen van YouTuber Drift0r van een tussenfilmpje en gameplay die als introductie fungeert in de Specialist Mission-modus. Na de video wordt de speler geleid door een tutorial waarin verschillende opdrachten uitgevoerd moeten worden. Wanneer een opdracht in iedere moeilijkheidsgraad wordt volbracht krijgt de speler toegang tot een tussenvideo waarin het verhaal van een personage wordt blootgelegd.

Klik hier om de video van de introductie in Specialist Mission-modus te zien. Pas wederom op voor spoilers!

Eerder werd bekend dat onder andere het spelersaantal in de Blackout-modus van Black Ops 4 verhoogd is. Daarnaast werd bekend dat Infinity Ward op zoek is naar nieuwe werknemers voor een next-gen Call of Duty-game.

Dit artikel delen:

Lees meer

Industries-dlc aangekondigd voor Cities: Skylines Spoiler: Trophies Red Dead Redemption 2 op PS4 gelekt
3

Reacties op: Specialist Mission-modus onthult verhaallijn in Black Ops 4

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • poklaan

  • 12 oktober 2018 00:12
  Heb er zelf vandaag een paar gespeeld, heerlijk hoe bruut ze soms zijn.
  Ben trouwens benieuwd of de stemacteur die de stem van Woods inspreekt de originele acteur (James C Burns) is of dat het toch iemand anders is. Hij klinkt héél erg, maar soms krijg ik toch het idee dat het iemand anders is.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Markus88

  • 12 oktober 2018 08:30
  @poklaan kun jij vertellen of het nou een story mode is of een paar losse missies of whatever.. ik wil niet de game kopen alleen voor battle royal (ik ga de andere modes niet spelen) maar met een story koop ik het gelijk.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • poklaan

  • 13 oktober 2018 01:14
  @Marcus88
  Paar losse missies die met een klein verhaal bij elkaar komen. Het is zeker geen echte story mode, bij lange na niet.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.