Specialist Mission-modus onthult verhaallijn in Black Ops 4 | Gamer.nl

Specialist Mission-modus onthult verhaallijn in Black Ops 4 | Gamer.nl

Er zijn tussenfilmpjes gelekt voor de Specialist Mission-modus in Call of Duty: Black Ops 4. De video's doen vermoeden dat er voor meerdere personages een aparte verhaallijn wordt getoond. De nog verborgen tussenfilmpjes kwamen aan het licht door een post op Reddit.

Op Reddit claimt gebruiker 'mrstich' de beelden ontvangen te hebben nadat zijn vriend 'rosethorn' de beelden had gevonden en bewerkt. De beelden zelf bevatten echter geen geluid. Uit de gevonden content is op te maken dat er in de Specialist Mi ion-modus ongeveer twintig minuten aan tu enfilmpjes zijn. Om toegang te krijgen tot deze content is de speler naar schatting tu en de twee en drie uur kwijt met spelen.

Ook verschijnen er oude personages uit de Black Ops-franchise terug in de Specialist Mi ion-modus. Het verhaal in de modus toont vermoedelijk de weg die personages begaan totdat ze een specialist worden. Black Ops 4 speelt zich af tu en het tweede en derde deel.

Klik hier om te zien welke personages verschijnen in de Specialist Mi ion-modus en hier om alle (zonder geluid) te zien. Pas op; beide links kunnen spoilers bevatten!

Media has no description

Ook is er een video verschenen van YouTuber Drift0r van een tu enfilmpje en gameplay die als introductie fungeert in de Specialist Mi ion-modus. Na de video wordt de speler geleid door een tutorial waarin verschillende opdrachten uitgevoerd moeten worden. Wanneer een opdracht in iedere moeilijkheidsgraad wordt volbracht krijgt de speler toegang tot een tu envideo waarin het verhaal van een personage wordt blootgelegd.

Klik om de video van de introductie in Specialist Mi ion-modus te zien. Pas wederom op voor spoilers!

Eerder werd bekend dat onder andere het spelersaantal in de Blackout-modus van Black Ops 4 verhoogd is. Daarnaast werd bekend dat Infinity Ward op zoek is naar nieuwe werknemers voor een next-gen Call of Duty-game.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou