Speciale Xbox 360-console voor Halo: Reach aangekondigd | Gamer.nl

Speciale Xbox 360-console voor Halo: Reach aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De speciale editie is ontworpen door Bungie en kent dezelfde eigenschappen als de Xbox 360 Slim, waaronder een harde schijf van 250 gigabyte en ingebouwde Wi-Fi. De console heeft een zilveren ontwerp en wordt geleverd met een exemplaar van Halo: Reach, twee controllers met daarop Halo-tekeningen, een Halo: Reach-headset, een code voor de 'Limited Edition Elite'-uitrusting en een aflevering van Halo: Legends. De Xbox 360 zelf bevat verder geluidseffecten uit het Halo-universum.

Het Xbox 360-pakket komt, in een gelimiteerde oplage, op 14 september uit in de Verenigde Staten en gaat omgerekend 310 euro kosten. Het is nog niet bekend of de speciale uitvoering ook in Europa verschijnt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou