Speciale Wargaming-evenementen ter ere van 1 april | Gamer.nl

Speciale Wargaming-evenementen ter ere van 1 april | Gamer.nl

Er worden verschillende evenementen georganiseerd voor diverse Wargaming-titels. Dit wordt gedaan om 1 april te vieren. Er zijn nieuwe mogelijkheden beschikbaar voor onder andere World of Tanks op pc, Xbox 360, Xbox One en PlayStation 4 en voor World of Warships. 

Spelers van World of Tanks op pc kunnen vanaf vandaag de nieuwe optie ‘Moon Mayhem’ worden gespeeld. Hierin wordt een kolonie op de maan geplaatst, waarna zij aan de slag kunnen met een nieuwe tank: de IS 8-Ball. Vanwege de verminderde zwaartekracht op de maan bestuurt de nieuwe tank anders. Daarnaast krijgen spelers ook te maken met onder andere meteorenregen.

Media has no description

Voor spelers die World of Tanks op Xbox 360, Xbox One of PlayStation 4 spelen, wordt het TOG Boat-evenement toegevoegd. Deze start vandaag en eindigt op zondag 3 april. Met de HMS TOG II kunnen spelers zeven tegen zeven gevechten onder water spelen. Bestaande spelers hebben de HMS TOG II gratis in hun garage – nieuwe spelers moeten eerst een reguliere match spelen om de nieuwe tank vrij te spelen.

Media has no description

In World of Warships kunnen spelers tot en met 11 april de Ruinberg in Jacuzzi-map verkennen. Spelers moeten hiervoor een boot uitkiezen die gratis te vinden is in de haven en moeten vervolgens op ‘Battle’ klikken. 

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou