Nieuws
Nintendo Switch

Speciale versie Gradius uitgebracht op Switch Online

NES-titel volgt na speciale The Legend of Zelda

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Nintendo heeft opnieuw een speciale versie van een NES-game toegevoegd aan de online bibliotheek van Switch Online. De NES-game Gradius is toegevoegd naast de verwachte titels Metroid, Mighty Bomb Jack en Twinbee.

De speciale versie van Konami's klassieke shooter geeft spelers de mogelijkheid om direct naar het vijfde level te springen en gebruik te maken van een volledig uitgeruste versie van het Vic Viper-schip. Op deze manier kunnen spelers direct kennismaken met de volledige potentie van het schip zonder de vorige levels te hoeven doorlopen.

De Japanse versie van Switch Online voegt tevens een speciale versie, ook wel SP-versie, van Mario Open Golf toe. Met deze toevoegingen komen beide games in de voetstappen te staan van de eerst 'SP'-titel The Legend of Zelda. Deze game werd vorige maand als speciale titel aan de bibliotheek toegevoegd.

Gradius

Bij de lancering van de online service maakte Nintendo bekend voor de maanden oktober, november en december elke maand drie nieuwe NES-games toe te voegen. Ondertussen is de bibliotheek uitgegroeid tot een relatief uitgebreide bibliotheek aan NES-games. Nu er een patroon ontstaat bij het maandelijks toevoegen van een speciale versie van een NES-game, wordt verwacht dat het Japanse bedrijf in december wederom een SP-game uitbrengt.

Spelers die in bezit zijn van een betaald abonnement van Nintendo Switch Online krijgen gratis toegang tot alle NES-games die zich in de bibliotheek begeven.

Bron: Eurogamer

Dit artikel delen:

Lees meer

Update: Teaser van mobiele Harry Potter-game verschenen Kickstarter gelanceerd voor Assassin's Creed-bordspel
0

Reacties op: Speciale versie Gradius uitgebracht op Switch Online

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.