Speciale Star Wars Xbox 360 onthuld | Gamer.nl

Speciale Star Wars Xbox 360 onthuld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De console zelf is wit en blauw gekleurd en is daarmee een verwijzing naar de bekende droid R2-D2 uit het Star Wars-universum. Ook maakt het apparaat dezelfde geluiden als deze robot wanneer hij 'praat'. De bijbehorende controller is goud gekleurd, zoals de huishoudrobot C-3PO. Het Kinect-acce oire, tot slot, is wit van kleur. De bundel bevat ook het spel Star Wars Kinect en Kinect Adventures. 

De adviesprijs voor de Star Wars-bundel staat op 449 dollar. Of de speciale Star Wars-bundel voor Xbox 360 ook naar Europa komt, is niet bekend. In de Verenigde Staten zijn op dit moment al voorbestellingen te plaatsen. In de herfst van dit jaar moet de bundel verschijnen, dan ligt ook Star Wars Kinect in de winkels. 

 
 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou