Speciale Playstation 4 geveild voor 115.000 euro in Japan | Gamer.nl

Speciale Playstation 4 geveild voor 115.000 euro in Japan | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

De console, die normaal verkrijgbaar is voor ongeveer één vierhonderdste van de veilingprijs, bleek ongekend populair op de veilingsite van Yahoo. Het gaat om een variant van de Playstation 4 die werd gemaakt voor de twintigste verjaardag van Sony's consolemerk. Het apparaat gebruikt het grijze kleurenschema van de eerste Playstation, in plaats van de zwarte of witte kleur die de Playstation 4 normaal heeft.

Wereldwijd zijn 12.300 exemplaren van de retroversie verkocht. De consoles zijn individueel genummerd, en de geveilde Playstation 4 had het felbegeerde nummer 00001. Een woordvoerder van Sony zegt tegen de Wall Street Journal dat het winnende bod "hoger dan verwacht" is. De opbrengst van de veiling wordt verdubbeld door Sony en gedoneerd aan een goed doel.

Door NUtech.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou