Nieuws
Resident Evil 4 Remake

Speciale edities van Resident Evil 4 Remake onthuld

Game komt op 23 maart 2023 uit op pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
Capcom heeft afgelopen week twee speciale edities van Resident Evil 4 Remake onthuld.

Naast de reguliere editie verschijnen er een Deluxe en Collector's Edition. De Deluxe Edition kost 79,99 euro en bevat de game en extra downloadbare content, in de vorm van vier kostuums en een zonnebril voor Leon, twee nieuwe kostuums voor Ashley, twee in-game wapens, een schatkaart en de mogelijkheid om de soundtrack aan te passen. Ook zijn er twee filters om de game een ander uiterlijk te geven.

De Collector's Edition bevat allerlei fysieke extra's, waaronder een steelbook om de game in te bewaren, een artbook, een kaart van de gamewereld, de soundtrack en een figurine van Leon. Hieronder zijn foto's van beide edities te zien. Een prijs in euro's is nog niet bekend, maar in de VS kost deze editie 249,99 dollar.

Resident Evil 4 verscheen oorspronkelijk in 2005 op GameCube en later ook op andere platforms. Het spel wordt gezien als een van de beste games in de franchise. Spelers kruipen in de huid van Leon S. Kennedy - bekend uit Resident Evil 2 - en doen een Europees dorpje aan waarin de inwoners extreem agressief lijken te zijn. Ondertussen probeert hij ook de ontvoerde dochter van de Amerikaanse president te redden.

De remake van Resident Evil 4 komt op 23 maart 2023 uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. Mensen die de PS4-versie kopen kunnen gratis upgraden naar de PS5-versie. 

Resident Evil 4 Remake
Resident Evil 4 Remake

Dit artikel delen:

Lees meer

Cult of the Lamb introduceert tijdelijk Blood Moon Festival Meer details vijftiende seizoen Apex Legends onthuld
0

Reacties op: Speciale edities van Resident Evil 4 Remake onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.