Wie de Signature-versie koopt maakt via een competitie die zowel in het spel als in het echt plaatsvindt, kans op een daadwerkelijke auto, de Mercedes-Benz SLS AMG supercar. Deze competitie zal echter niet open worden gesteld voor Nederland.

De Signature editie bevat daarnaast een modelauto, portemonnee, een usb-stick met bijgeleverde trailer en een autosleutelhoesje, allen met het Gran Turismo-logo erop geprint. Ook zit er een boek bij met afbeeldingen van de auto's en locaties in het spel en een Apex-tijdschrift met tweehonderd pagina's aan tips over onder andere rijtechnieken en om auto's te tunen. Dit alles wordt geleverd in een luxe metalen zwarte doos. Naast de fysieke inhoud geeft de Signature-uitvoering ook toegang tot een aantal exclusieve auto's in het spel en een dynamisch thema voor de PlayStation 3.

Verzameleditie

De verzameleditie beperkt zich voornamelijk tot de eerder genoemde digitale inhoud, maar bevat ook het Apex-magazine. Uniek voor de verzameleditie is de toevoeging van vijf 'artcards'. Gran Turismo 5 staat gepland voor 5 november dit jaar.