Speciale edities Borderlands 2 onthuld | Gamer.nl

Speciale edities Borderlands 2 onthuld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Deluxe Vault Hunter’s Collector’s Edition heeft een adviesprijs van 89,99 euro voor spelcomputers en 69,99 euro voor PC. Deze editie bevat naast de game een bobblehead-poppetje van Marcus Kincaid, vier exclusieve stickers, een kaart van de spelwereld Pandora, een downloadcode voor een Borderlands 2-comic, het hardcover artboek Inside the Vault en extra digitale content.


De Ultimate Loot Chest Limited Edition heeft een consumentenadviesprijs van 129,99 euro voor PlayStation 3 en Xbox 360 en 89,99 euro voor PC. Deze editie bevat eveneens het Marcus Kincaid-poppetje, een downloadcode voor een comic, vier stickers en extra digitale content. Verder bevat deze editie een identiteitskaart voor de wezens van Pandora, een stoffen landkaart van de spelwereld, vier gelithografeerde kaarten en notities van Sir Hammerlock.

De Ultimate Loot Chest Limited Edition wordt geleverd in een replica van een Borderlands-schatkist en bevat een certificaat met een uniek nummer dat de authenticiteit van de editie bevestigd. De gamedisk zelf wordt in een steelbook-verpakking geleverd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou