Speciale edities Assassin’s Creed III onthuld | Gamer.nl

Speciale edities Assassin’s Creed III onthuld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Alle drie edities bieden naast de game ook een of twee extra singleplayermi ies. De Freedom Edition kost 80 euro voor PC en 100 euro voor PlayStation 3 en Xbox 360. Deze versie bevat een 24 centimeter hoog beeldje van Connor, een notitieboek van George Washington en de singleplayermi ies Lost Mayan Ruins en Ghost of War.

De Join or Die editie lekte onlangs al uit via een Italiaanse webshop en kost 60 euro voor PC en 80 euro voor de console. Deze editie bevat een medaillon van de A a ins en daarnaast ook het notitieboek van George Washington. Verder is de singleplayermi ie Ghost of War bijgevoegd. Zowel de Join or Die- als Freedom-editie bieden verder het multiplayerpersonage Sharpshooter.

Daarnaast is er nog een Special Edition; deze kost 50 euro voor PC en 70 euro voor PS3 en Xbox 360. De Special Edition biedt op een andere verpakking na geen extra fysieke content bovenop de normale versie. Wel komt deze met een extra singleplayermi ie, A Dangerous Secret. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou