Quantum Break naar Steam en speciale versie naar retail | Gamer.nl

Quantum Break naar Steam en speciale versie naar retail | Gamer.nl

Microsoft en Remedy Entertainment brengen Quantum Break 14 september uit op Steam. Ook komt er een speciale editie naar retail.

Op dit moment is de pc-versie van Quantum Break al verkrijgbaar op Xbox One en in de Windows Store voor gebruikers van Windows 10. Vanaf volgende maand wordt de game voor meer gamers beschikbaar via Steam. Deze digitale versie bevat alle updates die in de tu entijd zijn verschenen en is speelbaar op pc's met minstens Windows 7 (64bit).

De speciale editie genaamd Quantum Break: Timele Collector's Edition die naar retail komt, hebben fans volgens Microsoft te danken aan een partnerschap die het bedrijf heeft met Nordic Games. Deze is vanaf 14 september te koop. Naast alle updates bevat deze versie ook een aantal andere extra's. De game komt in een speciale verpakking met twee posters, een cd met de soundtrack en een boek en Blu-ray met de making-of.

Zowel de Steam-versie als de speciale editie voor retail gaat 39,99 euro kosten. Lees hier onze review van Quantum Break.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou