De Nederlandse gamefanaat heeft het vaak maar moeilijk om speciale edities van bijzondere games te bemachtigen. Meestal kost een 'collectors edition' je tientallen dollars aan verzendkosten en kan je nog eens een paar weken wachten eer jij de game in de bus hebt.

Gelukkig laat Electronic Arts Benelux weten dat ze voor Command & Conquer: Generals de speciale editie ook naar de Benelux hebben gehaald. Je moet hiervoor een pre-order plaatsen bij Bart Smit, Intertoys, E-Plaza, Dixons, Dynabyte, Electric City of Musicstore. Deze pre-orders maken kans om i.p.v. de normale editie, een speciale versie van Generals te ontvangen...voor dezelfde prijs!

Met de actie wordt er door gamers kans gemaakt op een exclusieve premium wat bestaat uit onder andere een Command & Conquer Generals 3-D kaart én een CD-ROM met allerlei interessante Generals items.

Wat je moet doen? Ga naar één van bovenstaande winkels en haal de flyer daar op, reserveer je game op www.ccgenerals.nl en volg de overige instructies die op de flyer staan op. Wees snel want op = op, deze actie is alleen bedoeld voor de echte Generals fans dus weer er snel bij!