Special Edition van StarCraft II bevat de originele game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De extra game staat op een USB-schijf van 2 gigabyte die lijkt op de dog tag van protagonist Jim Raynor. Hiernaast bevat de verzamelaarseditie een artwork-boek van 176 pagina’s; een DVD met interviews, cinematics en commentaar van de ontwikkelaar; de soundtrack op cd; een prequel-editie van de StarCraft-comic; een miniatuur Thor-unit om als huisdier te gebruiken in World of Warcraft. Tot slot bevat het pakket nog exclusieve downloadbare content voor Battle.net, Blizzards eigen gamenetwerk.

StarCraft II

Deze zomer moet Wings of Liberty op de markt uitkomen, het eerste deel in de StarCraft II-trilogie. In elk deel staat een ander ras uit de game centraal, in deze versie is dat de menselijke Terran. In volgende delen komen de Zerg (in Heart of the Swarm) en de Proto (in Legacy of the Void) aan bod.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou