Spec Ops: The Line-maker en Nine Inch Nails-gitarist werken aan game

Spec Ops: The Line-maker en Nine Inch Nails-gitarist werken aan game

De creative director van culthit Spec Ops: The Line en de gitarist van industriële rockband Nine Inch Nails hebben samen een studio opgericht en werken aan een game.

De studio van Spec Ops: The Line-regisseur Cory Davis en gitarist Robin Finck heet Eyes Out. De studio is gesitueerd in Los Angeles en bestaat uit "gepassioneerde makers van werelden en verhaalvertellers die geloven in de krachtige synesthesie die voortvloeit uit het combineren van muziek, een narratief en interactieve ervaringen".

De studio werkt al aan diens eerste game, een "kosmische horrorgame met sterke verhaalvertelling via de omgeving" gericht op een singleplayerervaring. Meer details zijn er nog niet.

Davis heeft niet alleen aan Spec Ops: The Line gewerkt, maar ook aan Condemned 2: Bloodshot en F.E.A.R.: Extraction Point. Ook was hij de regisseur van de PSVR-horrorgame Here They Lie. Finck heeft daarnaast eerder al muziek gemaakt voor de thriller Observation en de horrorshooter NOCT. Het duo kwam elkaar tegen tijdens de ontwikkeling van Here They Lie.

De komende maanden moeten er meer details onthuld worden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Tot nu toe hebben de paar aanrakingen van Nine Inch Nails bandleden in gaming altijd goed uitgepakt - Trent Reznor voor Quake, Chris Vrenna voor American Mcgee's Alice... laat de trend zich voortzetten :)

0

Aanbevolen voor jou