Nieuws
Eyes Out

Spec Ops: The Line-maker en Nine Inch Nails-gitarist werken aan game

Het gaat om een kosmische horrorgame

Geschreven door Michel Musters op
De creative director van culthit Spec Ops: The Line en de gitarist van industriële rockband Nine Inch Nails hebben samen een studio opgericht en werken aan een game.

De studio van Spec Ops: The Line-regisseur Cory Davis en gitarist Robin Finck heet Eyes Out. De studio is gesitueerd in Los Angeles en bestaat uit "gepassioneerde makers van werelden en verhaalvertellers die geloven in de krachtige synesthesie die voortvloeit uit het combineren van muziek, een narratief en interactieve ervaringen".

De studio werkt al aan diens eerste game, een "kosmische horrorgame met sterke verhaalvertelling via de omgeving" gericht op een singleplayerervaring. Meer details zijn er nog niet.

Davis heeft niet alleen aan Spec Ops: The Line gewerkt, maar ook aan Condemned 2: Bloodshot en F.E.A.R.: Extraction Point. Ook was hij de regisseur van de PSVR-horrorgame Here They Lie. Finck heeft daarnaast eerder al muziek gemaakt voor de thriller Observation en de horrorshooter NOCT. Het duo kwam elkaar tegen tijdens de ontwikkeling van Here They Lie.

De komende maanden moeten er meer details onthuld worden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Meer sites bevestigen geruchten over remasters Grand Theft Auto 3-trilogie Spelunky en Spelunky 2 verschijnen op 26 augustus op Switch
1

Reacties op: Spec Ops: The Line-maker en Nine Inch Nails-gitarist werken aan game

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • gimbal2

    • 13 augustus 2021 14:32
    Tot nu toe hebben de paar aanrakingen van Nine Inch Nails bandleden in gaming altijd goed uitgepakt - Trent Reznor voor Quake, Chris Vrenna voor American Mcgee's Alice… laat de trend zich voortzetten :)

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.