Spacebase DF-9-bezitters krijgen Hack 'n Slash gratis | Gamer.nl

Spacebase DF-9-bezitters krijgen Hack 'n Slash gratis | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Andersom geldt hetzelfde: Hack 'n Slash-eigenaren maken aanspraak op een gratis exemplaar van Spacebase DF-9. De actie volgt het nieuws op dat Spacebase DF-9 geen nieuwe updates meer ontvangt.

Spacebase DF-9 ontstond tijdens Double Fines gamejam Amnesia Fortnight en kwam in oktober 2013 uit via Steam Early Acce . Een klein jaar later werd het spel officieel gelanceerd, met de mededeling dat er geen verdere updates doorgevoerd zouden worden. Het zou niet meer rendabel zijn voor Double Fine om nog aan de game te werken.

Dit nieuws kwam als een verra ing voor kopers van de Early Acce -versie. Double Fine geeft daarom nu een gratis game weg ter compensatie.

Verder is de game afgeprijsd naar 20,01 dollar, een verwijzing naar Stanley Kubricks kla ieke sciencefictionfilm 2001: A Space Ody ey.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou