Space Marine-ontwikkelaar niet verrast door reviewscores | Gamer.nl

Space Marine-ontwikkelaar niet verrast door reviewscores | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Space Marine krijgt op website Metacritic een score van 7,8 voor Xbox 360, een 7,5 voor PC en een 7,1 voor PlayStation 3. Volgens Lang klopt deze waardering van het spel aardig. "Ik vond dat de meeste reviews er wel aardig goed bij zaten. Het ontwerp van de personages wordt inderdaad wel een beetje repetitief en bepaalde elementen van de gameplay hebben we niet op het niveau kunnen brengen wat we beoogd hadden."

Lang vervolgt zijn verhaal door te stellen dat het een nieuwe ervaring was voor de studio, het maken van een third-person actieavontuur. "Maar we hebben wel een hoop nieuw talent aangetrokken dat al wel eerder aan dit soort games gewerkt heeft, om het wat uit te kunnen diepen. [...] Met onze strategiegames zijn we al bezig aan de vijfde, zesde iteratie. Met dit genre beginnen we pas."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou