Space Marine-DLC komt 25 oktober, op PS3 dag later | Gamer.nl

Space Marine-DLC komt 25 oktober, op PS3 dag later | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Exterminatus introduceert een gelijknamige coöperatieve modus voor vier spelers. Spelers kunnen kiezen uit de Tactical Marine-, Devastator- of A ault-kla e. De vrijgespeelde perks van de competitieve multiplayer zijn tevens te gebruiken in deze nieuwe spelmodus. De DLC biedt voor de nieuwe modus twee scenario's, namelijk A ault on Hab Center Andreas en Escape from Kalkys Facility.

Relic Entertainment-producent Andy Lang kondigde verder aan dat er meer DLC op komst is. "Er verschijnt nog zowel een gratis als een betaalde uitbreiding." Meer details over deze toekomstige downloadbare content zijn niet bekend. Space Marine werd begin vorige maand uitgebracht. Voor de release was al bekend dat de coöperatieve modus niet gelijk in het spel zat, maar later gratis beschikbaar zou worden gesteld. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou