Space Jam: A New Legacy The Game verschijnt in juli

Space Jam: A New Legacy The Game verschijnt in juli

Filmgame Space Jam: A New Legacy The Game verschijnt in juli voor Xbox Game Pass Ultimate, en kort daarna als free-to-play-titel. Dat onthullen Microsoft en Warner Bros.

Afgelopen december vroegen beide bedrijven om suggesties voor het concept van de filmgame, waarna werd gekozen voor een mix van een beat 'em up en een basketbalgame. Onderstaande trailer toont dan ook hoe Bugs Bunny, Lola Bunny en LeBron James vechten tegen de zogenaamde Goon Squad op een server van Warner Bros.

De game wordt ontwikkeld door Digital Eclipse, dat eerder verantwoordelijk was voor collecties van klassieke games als Samurai Shodown en Disney Classics. Het uiterlijk van de game doet denken aan dat van arcadetitels uit de jaren negentig.

Ter gelegenheid van de game heeft Microsoft ook een drietal Xbox-controllers onthuld, die vanaf 6 juli in de verkoop gaan.

Space Jam: A New Legacy is vanaf 1 juli beschikbaar op Xbox Game Pass Ultimate voor console en pc. Op 15 juli is de game voor iedereen gratis speelbaar.

Watch on YouTube
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb nog meegedaan aan die actie geloof ik.. maar dit ziet er wel heel erg low budget uit zeg.. krijg je dit spel gratis bij een zak chips?

0
test

@kleinekoosjer Als ze in december vragen om wat voor game ze moeten maken en een half jaar later ligt hij al in de winkel, dan zal het ook wel snel in elkaar geflanst zijn

0
test

@woutzorz klopt.. snel snel snel voordat de film uit komt. .

0
test

ShaqFu anyone?

0

Aanbevolen voor jou