Space Channel 5 en Sega Bass Fishing naar XBLA en PSN | Gamer.nl

Space Channel 5 en Sega Bass Fishing naar XBLA en PSN | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“De release van deze games laat zien dat SEGA zich blijft inspannen om bestsellers uit het Dreamcast-tijdperk uit te brengen voor de nieuwste consoles”, zo laat Haruki Satomi, Vice President of Digital Busine bij SEGA, weten. “We willen een nieuwe generatie spelers in staat stellen om een aantal van de best gewaardeerde titels uit de geschiedenis van videogames te spelen; tegelijkertijd proberen we onze enthousiaste en bijzonder gewaardeerde fancommunity aan te spreken.”  

Sega Ba Fishing kwam oorspronkelijk in 1999 uit voor de Dreamcast en laat spelers ervaren hoe het is om op zeebaars te vi en. Space Channel 5 part 2 kwam in 2002 uit, maar bleef op SEGA's spelcomputer exclusief voor Japan. In de Space Channel 5-serie moeten spelers zo goed mogelijk de dansbewegingen nadoen die de tegenstander van hen verlangt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou