Nieuws
South Park: The Fractured But Whole

South Park: The Fractured but Whole-dlc From Dusk Till Casa Bonita aangekondigd

Op bezoek bij Cartmans favoriete restaurant

Geschreven door Arran Winmai op
De nieuwe South Park: The Fractured but Whole-dlc is aangekondigd. Het is geïnspireerd door de Robert Rodriguez-film From Dusk Till Dawn.

Ubisoft en South Park Digital Studios kondigen een uitbreiding aan voor South Park: The Fractured but Whole aan genaamd From Dusk Till Casa Bonita. De dlc is beschikbaar vanaf 20 maart en kost 11,99 euro.

De dlc is gebaseerd op de film From Dusk Till Dawn van Quentin Tarentino, waarvan in 2014 ook een tv-serie verscheen. In de originele film zijn twee criminelen op de vlucht en komen ze zonder het te weten in een stripclub vol vampiers terecht.

From Dusk Till Casa Bonita speelt zich, zoals de naam suggereert, af in Cartmans favoriete restaurant Casa Bonita, die net als de film vol zit met vampiers. Mysterions zusje heeft zich bij de Vamp Kids aangesloten, maar moet nu gered worden.

Naast een nieuw verhaal biedt de uitbreiding ook de optie om de nieuwe Netherborn-klasse aan te nemen, inclusief occulte krachten. Ook is er bijpassende Goth-kleding beschikbaar in de dlc.

South Park: The Fractured but Whole kwam vorig jaar in oktober uit en het viel bij ons goed in de smaak. Jacco Stoet gaf het een negen en in de review schreef hij: "South Park: The Fractured but Whole is exact hoe een vervolg hoort te zijn. Het spel is er technisch gezien enorm op vooruit gegaan terwijl alle bekende elementen uit het eerste spel behouden worden."

Dit artikel delen:

Lees meer

PlayStation 4-exclusives met maximaal 70 procent korting op PSN Mark Hamill toont interesse in de rol van Vesemir voor de Witcher-serie
3

Reacties op: South Park: The Fractured but Whole-dlc From Dusk Till Casa Bonita aangekondigd

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Maux

  • 7 maart 2018 16:38
  "Quentin Tarentino-film From Dusk Till Dawn"

  Hoewel hij als ingehuurde kracht het scenario heeft geschreven en er een rolletje in speelt, is From Dusk Till Dawn toch echt een Robert Rodriguez film.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  ArranWinmai

  • 7 maart 2018 16:56
  @Maux Oeps! We passen het aan! Bedankt :)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  TheHatedOne

  • 7 maart 2018 16:48
  Omdat Tarentino de director rol niet wou op dat moment.
  Hij was vooral met screenplay enz ijn rol bezig.

  Quentin Tarantino was originally set to direct the movie, but decided not to, so that he could focus more on the screenplay and his role as Richard Gecko.

  Source: http://www.imdb.com/title/tt0116367/trivia?item=tr0761136

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.