South Park: The Fractured but Whole-dlc From Dusk Till Casa Bonita aangekondigd | Gamer.nl

South Park: The Fractured but Whole-dlc From Dusk Till Casa Bonita aangekondigd | Gamer.nl

De nieuwe South Park: The Fractured but Whole-dlc is aangekondigd. Het is geïnspireerd door de Robert Rodriguez-film From Dusk Till Dawn.

Ubisoft en South Park Digital Studios kondigen een uitbreiding aan voor South Park: The Fractured but Whole aan genaamd From Dusk Till Casa Bonita. De dlc is beschikbaar vanaf 20 maart en kost 11,99 euro.

De dlc is gebaseerd op de film From Dusk Till Dawn van Quentin Tarentino, waarvan in 2014 ook een tv-serie verscheen. In de originele film zijn twee criminelen op de vlucht en komen ze zonder het te weten in een stripclub vol vampiers terecht.

From Dusk Till Casa Bonita speelt zich, zoals de naam suggereert, af in Cartmans favoriete restaurant Casa Bonita, die net als de film vol zit met vampiers. Mysterions zusje heeft zich bij de Vamp Kids aangesloten, maar moet nu gered worden.

Naast een nieuw verhaal biedt de uitbreiding ook de optie om de nieuwe Netherborn-kla e aan te nemen, inclusief occulte krachten. Ook is er bijpa ende Goth-kleding beschikbaar in de dlc.

South Park: The Fractured but Whole kwam vorig jaar in oktober uit en het viel bij ons goed in de smaak. Jacco Stoet gaf het een negen en in de review schreef hij: "South Park: The Fractured but Whole is exact hoe een vervolg hoort te zijn. Het spel is er technisch gezien enorm op vooruit gegaan terwijl alle bekende elementen uit het eerste spel behouden worden."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou