Soundtracks van Sonic Adventure 1 en 2 worden gedrukt op vinyl | Gamer.nl

Soundtracks van Sonic Adventure 1 en 2 worden gedrukt op vinyl | Gamer.nl

De soundtracks van Sonic Adventure 1 en 2 worden binnenkort naar vinyl gebracht.

Platenmaatschappij Brave Wave heeft aangekondigd deze in samenwerking met Sega uit te brengen. Beide Sonic-games krijgen twee lp's, waarvan de hoezen in thematisch correcte kleuren worden gebracht; Sonic Adventure krijgt een blauwe hoes en Sonic Adventure 2 een rode.

Sonic Adventure
Sonic Adventure

De soundtracks krijgen speciale remaster-versies en zijn uitgekozen door de hoofdcomponist van Sonic Adventure, Jun Senoue. De lp's komen tevens met een boekje, waarin een interview te lezen is met deze man en Takashi Iizuka, director van de games.

Sonic Adventure kwam in eerste instantie uit voor Dreamcast in 1998 en was de eerste echte 3D-titel van de Sonic-franchise. Later kwam de game ook uit voor Nintendo GameCube, pc, Xbox 360 en PlayStation 3. Sonic Adventure 2 verscheen op dezelfde platformen in 2001.

Eerder dit jaar kwam ook een blauwe plaat uit van Sonic-Mania. Welke nummers precies op de lp's van Sonic Adventure 1 & 2 komen, staat aangegeven op de officiële website van Brave Wave. Hieronder is Azure Blue World uit Sonic Adventure te beluisteren.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou