The Ramones, The Cure, Wolfmother, Gnarls Barkley, Kasabian, Bad Religion en Nine Inch Nails zijn maar enkele van de 56 artiesten die elk een nummer beschikbaar hebben gesteld voor de soundtrack van Tony Hawk's Project 8, de nieuwste skateboardgame van Activision en Neversoft. De game zal eveneens het debuut betekenen van "Lycanthrope", de nieuwe single van het album "When Your Heart Stops Beating" van Plus 44. De rest van de soundtrack luidt als volgt:

76% Uncertain – “Radio”

Aurelius- “Hemlock”

Bad Religion - “Social Suicide”

Black Mountain – “Druganaut”

Charizma & PB Wolf – “Devotion”

Claus Grabke – “Cause”

Cryptic Slaughter – “Lowlife”

Damian Marley – “Move”

Dead Milkmen, The – “Punk Rock Girl”

Die Young (TX) – “Anthem of the Prodigal Son”

Eagles of Death Metal – “Chase The Devil”

Funk Face – “Zoo York City

Gnarls Barkley – “Gone Daddy Gone”

Gym Class Heroes – “The Queen And I”

Hieroglyphics – “At The Helm”

Hold Steady, The – “Your Little Hoodrat Friend”

Immortal – “One by One”

Jaylib – “The Red”

Joy Division – “Interzone”

Kasabian – “Club Foot”

Kool and the Gang – “Summer Madness”

Legitimate Business – “80 on 80”

Liquid Liquid – “Optimo”

Living Legends – “Moving at the Speed of Life”

Ministry – “Stigmata (Remix)”

Mogwai – “Glasgow Mega Snake”

Monty Are I – “In This Legacy”

Nine Inch Nails – “Getting Smaller”

Noise – “Dirty Evil”

Oh No – “Chump”

Pardon My Extinguisher – “Bitch And Moan”

Plus 44 – “Lycanthrope”

Primus – “American Life”

The Ramones – “I Wanna Live”

Revolution Mother – “Second Thoughts”

Slayer – “Angel of Death”

Sonic Youth – “Nic Fit”

Stasera – “Palisades”

Supersuckers – “Goodbye”

The Channeling – “The Frighteners”

The Cure – “Plastic Passion”

The Klaxons – “Gravity's Rainbox”

The Sword – “Iron Swan”

The Throwaway's – “You're Not the Only One”

The Walkmen – “This Job is Killing Me”

Thine Eyes Bleed – “Without Warning”

Thunderlords – “Ice Cream Headache”

Toots & the Maytals – “Time Tough”

Transplants – “Pay Any Price”

Typical Cats – “Any Day”

Ugly Duckling – “Smack”

VanStone – “Skate Town”

Voltera – “Do What Your Daddy Say”

Wildchild – “Wonder Years”

Wolfmother – “Woman”

Zeke – “Kill the King”