Soulcalibur V-toernooien in Benelux | Gamer.nl

Soulcalibur V-toernooien in Benelux | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Nederlandse toernooien vinden plaats in Game Mania-bu en op uiteenlopende locaties in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Breda. In België worden toernooien georganiseerd in Game Mania-winkels in Merksem, Sint-Joris-Winge, Brugge Sint-Andries en Braine-l'Alleud.

De Nederlandse winnaars nemen het op 10 maart tegen elkaar op in een finale in Amsterdam. Op dezelfde dag strijden de Belgische winnaars in Mechelen om de winst. De Nederlandse en Belgische kampioen mogen vervolgens hun land vertegenwoordigen tijdens de Europese finale in Londen.

Meer informatie over de toernooien, die georganiseerd worden door Namco Bandai Partners in samenwerking met Game Mania en leden van TekkenZone, is te vinden op de officiële website: FightinGameFestival.com.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou