Soulcalibur V aangekondigd | Gamer.nl

Soulcalibur V aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Soulcalibur V verschijnt voor de PlayStation 3 en Xbox 360 en moet volgend jaar uitkomen. De producer van het spel, Hisaharu Tago, belooft nieuwe personages en features. Een trailer van het spel liet onder meer Siegfried en Nightmare zien. Op het persevenement kregen naast de aankondiging van Soulcalibur V een aantal andere titels uit de stal van Namco Bandai een releasedatum. Zo komen Dark Souls, Armored Core V en de nieuwe Ace Combat in oktober uit. 

Hints

Vorig jaar tu en oud en nieuw hintte Soulcalibur IV-artist Daishi Odashima en Tekken-producer Katsuhiro Harada al naar een nieuwe Soulcalibur-game. Odashima plaatste via Twitter een afbeelding van een Soulcalibur-zwaard en Harada meldde via Twitter: "Soulcalibur is back".


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou